Kleur in de winkel

Kleur in de winkel

Veel mensen zeggen dat: jullie hebben tenminste kléur. Op dit moment overheerst in de meubelbranche het thema 50 tinten grijs & mud. Jammer. Wij hebben misschien twee of drie tinten, en verder okergeel, petrol, rood, blauw, groen. Wij brengen kleur. Dankzij Vivolli is het deze voorzomer extra kleurig.

Niet stilgezeten

Niet stilgezeten

Einde corona in zicht? Wij hebben niet stilgezeten en hebben veel nieuwe contacten gemaakt. Celine/Vivolli met bijzondere poefjes en een stoel, Daniëlle met origami lampen, een houten (?!) lamp van Erica, meubels van aluminium en glas van Charlie K – en we zijn bezig met een paar Franse ontwerpers. A venir bientot!

Porcelein

Porcelein

Jacobi de Jonge is altijd in de weer met klei. Daarbij schuwt ze het experiment niet. Die zin voor avontuur bracht haar ook naar porcelein, heel ander materiaal dan klei. December gaan we in met heel veel bijzondere porceleinen ‘vazen’ of beter: vormen.

Pastoe/Radboud van Beekum

Pastoe/Radboud van Beekum

De Volkskrant schreef: Radboud van Beekum is de ontwerper van de stoel die ná die van Rietveld misschien wel het meest bekend is. Zou kunnen. Radboud overleed kort na zijn verhuizing van Amsterdam naar Zutphen. Pastoe bracht de stoel opnieuw uit in de bijzondere serie Pastoe Originals. Die FM60 staat bij ons in de winkel!

Cute meubels uit…

Cute meubels uit…

Dit voorjaar waren we op de beurs in Keulen. Daar zagen we een prachtig groepje meubels staan. We kwamen in gesprek met de Franse ontwerper Stephane Pallazotto. Hij heeft deze serie ontworpen voor een Russische fabriek (Glider-Armchair). Die wil met deze Neo-Retro meubelen de EU veroveren. Huis met de Luiken is hun eerste stap.