Porcelein

Porcelein

Jacobi de Jonge is altijd in de weer met klei. Daarbij schuwt ze het experiment niet. Die zin voor avontuur bracht haar ook naar porcelein, heel ander materiaal dan klei. December gaan we in met heel veel bijzondere porceleinen ‘vazen’ of beter: vormen.

Pastoe/Radboud van Beekum

Pastoe/Radboud van Beekum

De Volkskrant schreef: Radboud van Beekum is de ontwerper van de stoel die ná die van Rietveld misschien wel het meest bekend is. Zou kunnen. Radboud overleed kort na zijn verhuizing van Amsterdam naar Zutphen. Pastoe bracht de stoel opnieuw uit in de bijzondere serie Pastoe Originals. Die FM60 staat bij ons in de winkel!

Cute meubels uit…

Cute meubels uit…

Dit voorjaar waren we op de beurs in Keulen. Daar zagen we een prachtig groepje meubels staan. We kwamen in gesprek met de Franse ontwerper Stephane Pallazotto. Hij heeft deze serie ontworpen voor een Russische fabriek (Glider-Armchair). Die wil met deze Neo-Retro meubelen de EU veroveren. Huis met de Luiken is hun eerste stap.

indevormvan

indevormvan

Weer een nieuwe ontwerper in onze winkel: Joost Nijhuis van “indevormvan”. Joost kreeg in Afrika het idee voor tafels en stoelen met poten geïnspireerd op …. de springbok: Springbok Originals. Van Joost hebben we ook een prachtige boekenkast staan: stevig, licht, deftig, en toch ook een hint naar onvervalste spraakballonnen.

Mobiele werkplek

Mobiele werkplek

Nieuw in de winkel: bureautje van Isabel Quiroga. Past goed in deze tijd: kies je werkplek en rijd je bureau er naar toe. Alles bij de hand, van pen & papier tot tablet & smartphone – en voor noodgevallen een fietspomp. 0nderstel 100% van stadshout: http://stadshout.nu/