Kast of mannequin?

Kast of mannequin?

Gezien bij Object Rotterdam. Meteen gedacht: hóórt in onze winkel. Sien Entius heeft eerst het lichaam verbeeld in een kast met een taille en twee benen. Daarna heeft ze kleding gemaakt die als sluiting kan functioneren – een eigen jas of jurk kan natuurlijk ook. Of je laat de mannequin haar eigen schoonheid tonen!

Lamp op jouw maat

Lamp op jouw maat

De Nofin is een prachtige lamp – 100% handwerk van Tomas van der Werff. Boven een kleine eettafel (1 golf), een grote eettafel (twee golven) of een mega vergadertafel (drie golven). Kleur van het materiaal mag je zelf kiezen. In onze winkel in bronsgeel. Blij dat we hem in de winkel hebben.

IKITREE

IKITREE

Heel dun staal (minimalisme), een porseleinen lamp (warm licht). Pure schoonheid. Handtekening IKITREE, met daarachter Mats Hellman. Van design tot verpakking staat hij voor zijn product, juist dat hele proces vindt hij zo fascinerend. En met Suzan Becking van HUSK heeft hij een keramisch maatje van topniveau.

Statiegeld zei je?

Statiegeld zei je?

Upcycling gemaakt van nylon. En pas echt circulair doordat je hem tegen statiegeld kan inleveren. Dan maken ze er gewoon een ander meubel van. Het ontwerp is van Ineke Hans- die voor dit concept een prestigieuze prijs won. Circuform brengt hem op de markt, – bij ons staat de REX in de winkel.

Je mag het ook zelf maken

Je mag het ook zelf maken

Ben je handig en heb je goed gereedschap? Op de site van Michiel de Jong staat de werktekening. Voor 6 tientjes materiaal heb je een stoel. Aan de slag! Bij ons zie je een veel hoger bedrag. Daarin zitten de uren van Michiel, 21% BTW en 25% marge voor de winkel. Zo ontdek je hoe… Lees verder